O nama

Kartonaža Cetinje je preduzeće za proizvodnju i preradu kartonske ambalaže, a njen početak datira još od davne 1951. godine kada je osnovana kao zanatska radionica. U toku 1965. godine Kartonaža je osavremenila svoju tehnološku liniju i otpočela proces masovne proizvodnje. Modernizacijom 1997. i 2007. godine Kartonaža se specijalizovala za proizvodnju kaširane, komercijalne i standardne transportne ambalaže kao i papirnih kesa, etiketa, blanketa, flajera itd.

Kartonaža se nalazi u jugozapadnom dijelu Cetinja, posjeduje upravnu  zgradu, proizvodne  pogone i skladišne prostore. U procesu proizvodnje Kartonaža koristi čiste materijale koji se mogu reciklirati, vrši otkup i prodaju korišćenog kartona i papira čime znatno  doprinosi stvaranju čistijeg ambijenta i podizanju ekološke svijesti u Crnoj Gori.

 Naš osnovni moto je kvalitet finalnog proizvoda i u tom smislu pratimo razvoj nauke, tehnike, dizajna i drugih inovacija primjerenih današnjem dobu, sa ciljem zadovoljenja naših poslovnih partnera.

 

Leave A Reply